Facebook

U kunt de praktijk ook ‘liken’ op Facebook als u enthousiast bent over ons. Alvast bedankt.

Ook met dit winterse weer staan wij voor u klaar ❄️ een moderne mondzorgpraktijk op de kop van Zuid. Wij nemen nog patiënten aan! ... See MoreSee Less

2 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook

Wij zoeken een enthousiast persoon, die graag wil bouwen aan een groeiende praktijk en patiëntenbestand. Iemand met drive, commitment voor een lange termijn samenwerking en oog voor collega’s en patiënten is wat wij zoeken. Je zal de baliewerkzaamheden uitvoeren, aan de stoel assisteren en er is ook ruimte om af en toe je eigen agenda te draaien als preventie.

Ben jij het nieuwe gezicht van onze praktijk? Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een allround tandarts-/ preventieassistente (18 – 36 uren).

Functie-eisen:
- min. diploma Basis Tandartsassistente
- min. werkervaring van 1-2 jaar
- ervaring met Exquise Dental Software-programma
- ervaring met Microsoft Office (outlook, word, excel)

Een pré:
- diploma preventieassistente
- werkervaring als preventieassistente

Persoonlijke kenmerken:
- representatief
- stressbestendig
- actief meedenkend
- empathisch
- flexibel
- teamspeler

Wij bieden een arbeidsovereenkomst volgens de KNMT arbeidsvoorwaarden. Onze praktijk is modern, fris én groeiend. Ben jij een enthousiast persoon met aandacht voor de patiënt die onze praktijk wil helpen verder uit te bouwen, en vind jij collegialiteit en teamspirit van groot belang? Dan willen wij jou graag uitnodigen voor een kennismakingsgesprek in onze praktijk. Neem even contact op met Patty Reijgersberg (Werving en Selectie) via 06-39 251 222 of kijk naar onze website www.mondzorgdudokplein.nl voor meer informatie.
... See MoreSee Less

3 maanden geleden  ·  

Bekijk op Facebook