Over ons

Preventieve aanpak

De tandheelkundige zorg in Nederland is van heel hoog niveau. Er wordt echter niet altijd voldoende aandacht gegeven aan de vragen en behoeften van patiënten. Daarnaast ontbreekt vaak een duidelijke preventieve aanpak voor patiënten. Want voorkomen is natuurlijk beter dan genezen.

Algemene en specialistische tandheelkunde

Juist deze punten hebben wij aangegrepen in de opzet van Mondzorg Dudokplein. Sinds 2006 zijn wij het vertrouwde gezicht op het Willem Dudokplein 7 te Rotterdam, aan de Laan op Zuid. Voorheen KARL JONES Dental Clinic en vanaf 2017 in een nieuw jasje, met dezelfde vertrouwde visie, organisatie en kwaliteit van behandelingen.

Binnen ons team richten we ons naast algemene tandheelkunde tevens op diverse specialismen onder andere de esthetische tandheelkunde zoals onzichtbare beugels en uitgebreid kroon- en brugwerk, de wortelkanaal behandeling en implantologie. Verder hebben wij ook een tandprotheticus in het team, die zorg draagt voor alles rondom uw gebitsprothese.

Persoonlijke benadering

In de praktijk hebben wij veel aandacht voor de vragen en behoeften van patiënten, en ligt de nadruk op preventie. Daarom is er bewust gekozen voor een kleinschalige praktijk. In het persoonlijke contact hechten we veel waarde aan een prettig onderling contact, overleg over de behandeling en duidelijkheid over de kosten. Daarnaast vinden wij dat de praktijkruimte ook een grote bijdrage levert aan de prettige ervaring van een bezoek aan onze praktijk.

  • Inschrijven

  • Route