Leuk is het niet…

Een bezoek aan de tandarts is niet altijd even leuk. Voorafgaand aan de afspraak kan de spanning geen leuk gevoel geven. En na afloop is het alleen leuk als alles in orde is en je snel weer weg kunt. In het slechtste geval moet je helaas nog extra terugkomen voor een ingrijpende behandeling. Dit betekent weer: angst voor de behandeling, pijn en extra kosten. Toch proberen we het leuker te maken…

Wij ervaren dat veel patiënten bang zijn voor de tandarts of een bezoek tenminste niet prettig vinden. Toch is het beter voor jezelf om problemen voor te zijn. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Daarvoor is het wel goed om regelmatig bij de tandarts in de stoel te liggen. Dit proberen we dan ook zo prettig mogelijk te maken.

Er is bewust gekozen voor een kleinschalige praktijk. In het persoonlijke contact hechten we veel waarde aan een prettig onderling contact, overleg over de behandeling en duidelijkheid over de kosten. Daarnaast vinden wij dat de ruimte ook een grote bijdrage levert aan de prettige ervaring van een bezoek aan onze praktijk. Dit alles om patiënten met een vaste frequentie te zien. Allemaal gericht op een gezonde mond en het voorkomen van gebitsproblemen.

Naast onze algemene tandheelkundige zorg kunt u bij Mondzorg Dudokplein ook terecht voor de volgende behandelingen:
–     Kronen en brugwerk
–     Wortelkanaalbehandelingen
–     Kunstgebitten
–     Cosmetische tandheelkunde
–     Bleken
–     Implantologie

Aanvullend hebben wij speciale affiniteit voor families, angstige patiënten en patiënten met aandacht voor hun gebit.

  • Kinderen

  • Preventie

  • Angstige patiënten